Når det gjelder drivakselfett, så er det bare en ting som funker

I denne filmen forteller Kai Roger Bakken om hvorfor de bruker X-1R ATG Smørefett.

Les mer

Vi knekker sjelden gjengetappene

X-1R MCR benytter vi ved gjenging av huller i titan, duplex, super duplex og andre seige/harde/vanskelige materialer. Historien bak at vi bruker produktet kjenner jeg ikke til, men vi knekker sjelden gjengetappene og operatøren av gjengemaskinen spør etter produktet fordi han er fornøyd.

Les mer

Jeg tror motoren får lengre levetid med X-1R

Bruker konsekvent X-1R MCR i motoren under løp. Et veldig bra produkt og jeg tror motoren får lengre levetid med X-1R. Bruker også X-1R på mine private biler.

Les mer

Mye bedre elspray enn de vi har brukt før

Vi bruker X-1R PSL-EL Elektrospray på det meste. Lysarmaturer, elmotorer, releer osv. Løsner det som sitter fast og beskytter mot korrosjon. Mye bedre elspray enn de vi har brukt før. Den er nå med overalt.

Les mer

Det har blitt mange aha-opplevelser

På verkstedet bruker vi alle produktene til X-1R med ekstremt gode resultater. Og vi selger med X-1R som en del av servicen. Vi har løst mange problemer med X-1R. Det har blitt mange aha-opplevelser

Les mer

Absolutt å anbefale

Testutdrag

Les mer

Fungerer best for oss som ikke har tid til å vente

De siste 30 årene har vi forsøkt det meste av rustløser/smøremiddel, men X-1R fungerer best for oss som ikke har tid til å vente. X-1R penetrerer raskt og løsner/smører meget godt.

Les mer