Om X-1R

pastedGraphic.png   pastedGraphic_1.png

X-1R ble etablert i USA i 1989 og produseres av The X-1R Corporation.

X-1R er fortsatt i 2020 den eneste smøremiddelprodusenten i verden som er sertifisert av NASA, og er i dag Certified Partner i Space Foundation. X-1R er 1 av 2 selskaper internasjonalt som er tildelt både, NASA Certified Space Technology, og NASA Space Technology Hall of Fame.

 


X-1R feirer 21. års jubileum som leverandør og samarbeidsparter med NASA National Aeronautical and Space Agency.

Selvfølgelig er vi stolte av forholdet til NASA, som trolig er den mest prestisjefylte tekniske organisasjon i verden. De valgte å bruke X-1R for å smøre deres enorme maskiner, ganske enkelt fordi de har bevist at våre produkter er det beste på markedet.

I dagens stadig skiftende miljø må det være trygt å vite at det er et selskap som har klart å holde seg foran konkurrentene og opprettholde kvaliteten og effektiviteten på produktene til et nivå som overstiger kravene fastsatt av NASA. På X-1R Corporation har vi kunnet bevise gang på gang at våre produkter gir overlegen beskyttelse enn noen andre på markedet. Det er på grunn av dette at vi fortsetter å levere produkter til en av de mest prestisjefylte tekniske kundene i verden i over 21 år.

pastedGraphic.png

I 1994 kom det store gjennombruddet for X-1R da de ble kontaktet av NASA på Kennedy Space Center for å innlede et samarbeid med deres vedlikeholdsgruppe.
NASA erkjente at de hadde et alvorlig smøreproblem for deres ekstremt tunge Space Shuttle Crawler (NASA Mobile Launch Crawler) som fraktet romfergene og den mobile utskytningsplattformen til utskytningsrampen. Denne ekstremt tunge Crawleren veier hele 5,4 millioner tonn. Målet var å utviklet et langt mer miljøvennlig smøremiddel som skulle benyttes på Crawleren.

Etter 1 million dollar i forskning, utvikling og omfattende testing ble det i et effektivt samarbeidsfelleskap mellom NASA og X-1R utviklet et smøremiddel som var vitenskapelig revolusjonerende. Infrarød thermografisk testing på Crawleren viste at X-1R klarte å yte den slitasje- og varmereduksjonen NASA var ute etter. Produktet passerte alle de strengeste krav hos NASA, møtte alle miljøbeskyttelseskravene, og har siden den gang vært en omfattende del av NASA`s “Crawler Preventive Maintenance Program” på Kennedy Space Center de siste 21 årene.

pastedGraphic_1.png pastedGraphic_2.png

Vi har ikke sittet stille de siste tjueen årene, selv om vi må kontinuerlig teste, være innovative og bruke ny teknologi for å fortsette å være den beste.
Vår suksess kommer også fordi vi fokuserer på hva du bedriftseieren og biloperatøren trenger; Et produkt som fungerer som det burde, et produkt som gir kvalitet og effektivitet og trygghet. Over hele verden fra fabrikker, kraftselskaper, rederier og vinnende racerbilførere har byttet til X-1R. Faktisk har millioner av brukere allerede oppdaget fordelene med X-1Rs utvalg av ytelsesfremmende produkter.