Medieomtaler X-1R

Mindre røyk med tilsetning

 

“Vi har i sommer testet ut X-1R – DZL Dieselbooster, en tilsetning for drivstoff. Våre eldre Volvo Penta TAMD 41 A-motorer er kjent for å røyklegge, spesielt under oppstart av kald motor. Vi ville se om denne dieseltilsetningen hjalp, noe vi kan konkludere med at den gjorde.”

Båtens Verden
Magasin

X-1R PSL-EL Elektrospray

Artikkel om X-1R PSL-EL Elektrospray. Du finner omtalen i Elmagasinet 2/2013 side 59. Fagbladet er det ledende informasjonsorganet for elinstallasjonsbransjen i Norge. Bladet utgis av NELFO – Foreningen for EL og IT Bedriftene, som har rundt 1 450 medlemsbedrifter.

Artikkel kommer…

Elmagasinet
Magasin

Artikkel om X-1R i sin januar-utgave 2013.

Bilfag er ledende i Norge innen sitt felt med rundt 10000 opplag og 50000 lesere. Bilfag dekker ettermarkedet, da spesielt verkstedsiden. De er også det eneste ettermarkedsbladet som er fagpressekontrollert med hensyn til utsendte blader.

Artikkel kommer…

Bilfag
Magasin

Konstatert nedgang i antall reperasjoner

Mange faller for fristelsen og tyr til gale smøremidler når den oljen som fulgte med trykkluftverktøyet tar slutt. Dermed er det risiko for at O-ringer og stempler blir ødelagt. I X-1Rs olje for trykkluftverktøy – ATL Pneumatikkolje – er molekylene bygd opp slik at oljen bevarer sin smøreevne i lengre tid. Etter at X-1Rs spesialolje ble introdusert i et miljø i Danmark, er det konstatert nedgang i antall reperasjoner av trykkluftverktøy, noe som tilskrives den nye oljen. Bruk riktig type olje når du skal smøre luftverktøyet – så forlenger du dets levetid.

Gjør-Det-Selv
Magasin