Om Riverton

 

“En enklere hverdag for fagfolk”

 

Om Riverton
Riverton baserer seg på profesjonelle kvalitetsprodukter til industri, offshore & subsea, bygg & anlegg, auto, marine og offentlig forvaltning. Riverton er hovedimportør av X-1R i Norge.

Forenkle, forbedre og skape økt verdi for våre kunder danner grunnlaget i alt vi gjør. Denne filosofien tar vi med oss inn i alle våre kunderelasjoner, og det er det som driver oss fremover mot vår visjon som er å skape “en enklere hverdag for fagfolk” – og alle våre kunder. Det er ikke bare tomme ord – det forplikter.

Det å skape økt verdi for våre kunder har bidratt til mange langsiktige kunderelasjoner og vi er stolte over at vår første kunde er kunde den dag i dag. Blir du vår neste kunde?


Code of conduct

Vi skal opptre med god forretningsskikk i enhver sammenheng. Vi skal være ansvarlige, lojale og etterrettelige med høy forretningsmoral og integritet. Vi skal vise godt humør, være entusiastiske og ha en åpen holdning. Vi mener at dette kombinert med god kommunikasjon slår etterpåklokskap.


Varemerker og produkter

X-1R Performance
Riverton er hovedimportør av X-1R i Norge og har vært det siden 2012. Det er vi som forvalter og administrerer det norske markedet med forhandlere, grossister og markedsføring/salg.

Nordic
Nordic-serien er et varemerke vi selv eier og har drevet frem etter strenge krav til kvalitet, helse og miljø.

Bostik / Simson
Vi leverer hovedsakelig ISR Industry Special Range og MSR Marine Special Range.