Om Riverton

 

“En enklere og bedre hverdag for fagfolk”

 

HVEM ER VI?
Riverton tilbyr innovative produkter som er helse- og miljøvennlige til profesjonelle fagfolk. Vi leverer til en rekke bransjer som industri, offshore, subsea, auto, bygg, anlegg og maritim.

VAREMERKER
Riverton er hovedimportør av X-1R Performance Products i Norge. Nordic er vårt eget varemerke. I tillegg til dette leverer vi produkter fra Bostik / Simson, og en rekke andre produkter.

 

VISJON
“En enklere og bedre hverdag for fagfolk”

Riverton skal alltid forenkle, forbedre og skape økt verdi for våre kunder. Vi skal være en ledende leverandør og samarbeidspartner av innovative og helse- og miljøvennlige produkter til profesjonelle fagfolk.

MISJON
Hvordan skal vi oppnå vår visjon? Vi skal ta ett steg av gangen. Vi skal starte med å forenkle. Når vi hjelper våre kunder med å forenkle, så opplever vi at det er en forbedring for kunden. Når vi har forenklet og forbedret, så erfarer vi alltid at det skaper økt verdi for våre kunder. Vi skal med hjelp av vår erfaring og solide nettverk tilby markedet innovative produkter. Vi skal kombinere dette med å yte god kundeservice, oppfølging og dele av vår kunnskap.

Summen av dette har gjort at vi har mange fornøyde og trofaste kunder. Vårt mål er alltid en langsiktig relasjon. Vi er stolte over at vår første kunde er kunde den dag i dag.

CODE OF CONDUCT
Vi skal opptre med god forretningsskikk i alle ledd og sammenhenger. Vi skal være ansvarlige, lojale og etterrettelige med høy forretningsmoral og integritet. Vi skal vise godt humør, være entusiastiske og ha en åpen holdning. Vi mener at dette kombinert med god kommunikasjon slår etterpåklokskap.