3Bygg anbefaler NS37 Montasjelim

“Dette er et veldig imponerende produkt! Vi har brukt det til å lime gips rett på ytong og betong underlag på tak og vegger. Vi har også gipsa inn og kledd lange stålbjelker. Vi merker at det suger seg veldig godt fast og ikke hatt behov for å støtte opp platene. Vi har tannsparklet i små klikker på platene. Her har vi spart mye tid og penger. Dette anbefaler vi!” – Eigil, daglig leder, 3Bygg

3Bygg har over en periode testet vårt nye montasjelim Nordic NS37.

“På Drammens tak siden 1920”. I tillegg til å være spesialist på tak, så driver 3Bygg med prosjekter innen nybygg, renovering og industri.

 

Kort om produktet:

Riverton har lansert et unikt løsemiddelfritt montasjelim, på 10kg spann, med et ekstremt våtgrep. Det ekstreme “hogget” i limet gjør at man kan lime tunge detaljer direkte og umiddelbart uten at det siger – limet holder nemlig på plass byggplater, naturstein, akustikkplater, gipsplater og fliser ved hjelp av selvkraft/egenstyrke til limet er herdet.

– Dette er et ekstremt tidsbesparende og økonomisk produkt som eliminerer bruken av skruer, plateheiser og for- og etterarbeid. – sier daglig leder i Riverton, Kristian Larsen. En av de unike egenskapene er at limet holder produktet på plass og lar herdingsprossessen foregå uten at man trenger å være tilstede for å holde press på platene. Det gjør at man i rekordfart kan lime/montere for eksempel tak- og veggplater i større prosjekter. I tillegg eliminerer man bruken av patroner – her bruker man tannsparkel og kan raskt smøre utover platene enten i strenger, klikker eller i felt i hjørner. Konsistensen i produktet gjør at det er meget lett å jobbe med.

Produktet inneholder ingen farlige stoffer og tilfredstiller kravene til BREEAM NOR.