10 kilos revolusjon til byggebransjen?

Riverton har lansert et unikt løsemiddelfritt montasjelim, på 10kg spann, med et ekstremt våtgrep. Det ekstreme “hogget” i limet gjør at man kan lime tunge detaljer direkte og umiddelbart uten at det siger – limet holder nemlig på plass byggplater, naturstein, akustikkplater, gipsplater og fliser ved hjelp av selvkraft/egenstyrke til limet er herdet.

– Dette er et ekstremt tidsbesparende og økonomisk produkt som eliminerer bruken av skruer, plateheiser og for- og etterarbeid. – sier daglig leder i Riverton, Kristian Larsen. En av de unike egenskapene er at limet holder produktet på plass og lar herdingsprossessen foregå uten at man trenger å være tilstede for å holde press på platene. Det gjør at man i rekordfart kan lime/montere for eksempel tak- og veggplater i større prosjekter. I tillegg eliminerer man bruken av patroner – her bruker man tannsparkel og kan raskt smøre utover platene enten i strenger, klikker eller i felt i hjørner. Konsistensen i produktet gjør at det er meget lett å jobbe med.

Produktet inneholder ingen farlige stoffer og tilfredstiller kravene til BREEAM NOR.