Nyheter

Er du kunde hos MECA?

28.05.2021
Da kan alle verksteder tilknyttet MECA og alle avdelinger i MECA Norge bestille 3 av våre produkter direkte fra MECA-systemet. MECA Drammen lagerfører disse produktene fysisk.

Direkte link til MECA Webshop:
X-1R PSL (art.nr. hos MECA: 2119-PSL400)
X-1R HTC (art.nr. hos MECA: 2119-HTC400)
NORDIC WIPES (art.nr. hos MECA: 2119-NW150)

MECA er en ledende aktør på ettermarkedet for bildeler, verktøy, forbruksartikler, billakk, smøreoljer og verkstedutstyr. MECA er Norges og Sveriges raskest voksende verkstedkonsept med til sammen over 700 verksteder.

Les mer om produktene her: X-1R PSL, X-1R HTC, Nordic Wipes.

Adrenalin på ny flaske

27.05.2021
Nå kan du få to av våre populære produkter X-1R BZL Bensinbooster og DZL Dieselbooster i en mindre flaske på 155ml som passer påfyllingshullet til ditt kjøretøy. Denne praktiske forpakningen har vært etterspurt av våre kunder i lang tid. Produktene kan bestilles allerede nå.

En 10 kilos revolusjon til byggbransjen?

04.06.2020
Riverton har lansert et unikt løsemiddelfritt montasjelim, på 10kg spann, med et ekstremt våtgrep. Det ekstreme “hogget” i limet gjør at man kan lime tunge detaljer direkte og umiddelbart uten at det siger – limet holder nemlig på plass byggplater, naturstein, akustikkplater, gipsplater og fliser ved hjelp av selvkraft/egenstyrke til limet er herdet.

– Dette er et ekstremt tidsbesparende og økonomisk produkt som eliminerer bruken av skruer, plateheiser og for- og etterarbeid. – sier daglig leder i Riverton, Kristian Larsen. En av de unike egenskapene er at limet holder produktet på plass og lar herdingsprossessen foregå uten at man trenger å være tilstede for å holde press på platene. Det gjør at man i rekordfart kan lime/montere for eksempel tak- og veggplater i større prosjekter. I tillegg eliminerer man bruken av patroner – her bruker man tannsparkel og kan raskt smøre utover platene enten i strenger, klikker eller i felt i hjørner. Konsistensen i produktet gjør at det er meget lett å jobbe med.

Produktet inneholder ingen farlige stoffer og tilfredstiller kravene til BREEAM NOR.

Godkjent leverandør til AKER SUBSEA

Riverton ble i 2012 ble godkjent som direkte leverandør til AKER Subsea.

Etter en omfattende prosess med meget strenge krav til både HMS og kvalitet, så slapp tre av våre kvalitetsprodukter fra X-1R gjennom nåløyet med X-1R MCR, PSL og HTC, og ble i tillegg registrert med eget delenummer hos AKER Subsea. Vi leverer fortsatt til AKER Subsea.

 

Kjedeavtale med Torshov Bilrekvisita

Fra 2013 til 2017 solgte Torshov Bilrekvisita X-1R i alle sine butikker i Norge. I 2017 ble de kjøpt opp av danske T.Hansen som hadde mer fokus på sitt allerede etablerte sortiment.

Vi har fått mange henvendelser fra tidligere kunder som kjøpte X-1R hos Torshov Bilrekvisita om hvor de nå kan få kjøpt våre produkter. Vi anbefaler at du tar en kikk på vår forhandlerliste. En av våre forhandlere har også nettbutikk som fører hele sortimentet til X-1R; www.maskinpleie.no