Nyheter

En 10 kilos revolusjon til byggbransjen?

04.06.2020
Riverton har lansert et unikt løsemiddelfritt montasjelim, på 10kg spann, med et ekstremt våtgrep. Det ekstreme “hogget” i limet gjør at man kan lime tunge detaljer direkte og umiddelbart uten at det siger – limet holder nemlig på plass byggplater, naturstein, akustikkplater, gipsplater og fliser ved hjelp av selvkraft/egenstyrke til limet er herdet.

– Dette er et ekstremt tidsbesparende og økonomisk produkt som eliminerer bruken av skruer, plateheiser og for- og etterarbeid. – sier daglig leder i Riverton, Kristian Larsen. En av de unike egenskapene er at limet holder produktet på plass og lar herdingsprossessen foregå uten at man trenger å være tilstede for å holde press på platene. Det gjør at man i rekordfart kan lime/montere for eksempel tak- og veggplater i større prosjekter. I tillegg eliminerer man bruken av patroner – her bruker man tannsparkel og kan raskt smøre utover platene enten i strenger, klikker eller i felt i hjørner. Konsistensen i produktet gjør at det er meget lett å jobbe med.

Produktet inneholder ingen farlige stoffer og tilfredstiller kravene til BREEAM NOR.

Godkjent leverandør til AKER SUBSEA

Riverton ble i 2012 ble godkjent som direkte leverandør til AKER Subsea.

Etter en omfattende prosess med meget strenge krav til både HMS og kvalitet, så slapp tre av våre kvalitetsprodukter fra X-1R gjennom nåløyet med X-1R MCR, PSL og HTC, og ble i tillegg registrert med eget delenummer hos AKER Subsea. Vi leverer fortsatt til AKER Subsea.

 

Kjedeavtale med Torshov Bilrekvisita

Fra 2013 til 2017 solgte Torshov Bilrekvisita X-1R i alle sine butikker i Norge. I 2017 ble de kjøpt opp av danske T.Hansen som hadde mer fokus på sitt allerede etablerte sortiment.

Vi har fått mange henvendelser fra tidligere kunder som kjøpte X-1R hos Torshov Bilrekvisita om hvor de nå kan få kjøpt våre produkter. Vi anbefaler at du tar en kikk på vår forhandlerliste. En av våre forhandlere har også nettbutikk som fører hele sortimentet til X-1R; www.maskinpleie.no