RIVERTON AS 

Norsk eneimportør av X-1R 

 Telefon: 815 11 111

Varemerker

En oversikt over varemerkene vi fører

      

X-1R er vår hovedprodukt. Verdensledende smøreteknologi sertifisert av NASA. Riverton er en eksklusiv eneimportør av X-1R til Norge og har siden oppstarten i 2012 bygget opp merkevaren i det norske markedet. Riverton er 100% selvstendig og uavhengig og administrerer det norske markedet med markedsføring, oppbygging av forhandlere/grossister og support. 

 

 NORDIC-serien er vårt eget varemerke. Hovedproduktet i NORDIC-serien er NordicWipes. NORDIC-serien består av høykvalitetsprodukter til fornuftige priser. Alle produktene er tilpasset for videresalg hos forhandlere. 

 

 

 

Bostik er en av verdens ledende produsenter av lim, tettingsmiddel, sparkel, fix og fug. Over 100 års erfaring, over 5000 ansatte i 50 land på 5 kontinenter, 11 forskningssentre og 3 globale R&D-laboratorier. Vi leverer serien fra MSR Marine Special Range og ISR Industry Special Range. 

 

 Bardahl selges i over 90 land på 6 forskjellige kontinenter og på 16 forskjellige språk. Bardahl har etablert et globalt distribusjonsnettverk som inkluderer 8 blande- og pakke/logistikk-fasiliteter for å betjene internasjonale kunder. Gjennom sine mange strategiske partnerskap med store selskaper, har Bardahl blitt gitt over 20 internasjonale OEM sertifiseringer. 

 

 

 

 Riverton er offisielt godkjent samarbeidspartner og avstøper for HEARsafe på østlandet. HEARsafer er et hørselvern du kan høre med. 

 

På grunn av det akustiske filteret kan brukeren høre tale, varselsignaler og telefonsignaler samtidig som skadelige lyder reduceres. 2 års garanti på komfort og demping. HEARsafer er ikke bare et funksjonelt bra produkt, men også en langsiktig økonomsk investering på grunn av den lange levetiden.

 

Design by: www.diablodesign.eu